Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve hariçya rast açılmalıdır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin bile sorunsuz çallıkıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bunların ıcığı cıcığı uygulama ortamında kaydedildiği sinein doğruluk hayatta aynı akıbetları vermeyebilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain tütün sızdırmazlık şartı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim esenlanabilir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir Yangın Çıkış Kapısı uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Alelumum yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın veya ivedili gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

üste Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve işçiliklevsel yapısının korunması da hayati örutubet taşır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların zorlamasız boşaltma olmalarını sağlamlar.

€ Sevap Yerdesiniz Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı malumat dercetmek muhtevain Yangın Kapısı elektronik posta, telefon veya bildirişim formumuz aracılığı ile kolaylıkla irtibat sağlayabilirsiniz.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın çabucak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla Yangın Çıkış Kapısı akıllıca orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması ciğerin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page